Nästa årskort släppta

Herrarnas årskort släpptes rekordtidigt.
Nu är det vårt division 1-lags tur.
Och även denna gång är det den blåvite kreatören Adrian Gejrot som står bakom designen.
– Jag ville fånga tjejernas lagdynamik i en bild, säger han.

Efter helgens kvalavancemang är det nu klart att våra damer kommer att spela i division 1 nästa år. Därmed kan vi också släppa årskorten och visa upp kommande säsongs årskortsdesign. Utformningen för detta årskort är framtagen av Blåvittsupportern Adrian Gejrot, som kallar sig BluBianco i sociala medier.

– Damernas framgångar bygger på ett starkt lag som tillsammans tar oss mot nya höjder. Det ville jag gestalta på årskorten, säger Adrian.

Samtliga årskortsinnehavare 2023 får sitt årskort i såväl fysisk som digital form. Det digitala årskortet finns i din IFK Göteborg Live-app och mejlas som PDF till dig direkt efter genomfört köp. Det fysiska årskortet kommer antingen skickas hem eller hämtas ut i Blåvittshopen inom ett par veckor. Du väljer själv hur du vill ha ditt årskort levererat i köpflödet på ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Flera av er har fått mejl med möjlighet till första tjing på årskortet. Från och med tisdag 1 november släpps årskorten till allmän försäljning på ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.