820519 Fotboll, UEFA-Cupen, Final, Hamburg - IFK Göteborg: IFK Göteborg (Jubel, pokal) Cop 39 SWEDEN ONLY

Till dig som ska på 82-matchen

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – Varbergs Bois
Söndag 15 maj kl. 17.30
Gamla Ullevi

Entréerna öppnar kl. 16.00 och vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Påbörja din inpassering senast kl. 16.45 för att inte riskera att missa inmarschen och ”Snart skiner Poseidon”.

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Köpa biljett
Enklast är att köpa din biljett på ifkgoteborg.ebiljett.nu. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 15.30 på Gamla Ullevi.

82-matchen
För 40 år sedan firade vi Uefaupseger i Hamburg. Vid denna match är hjältarna på plats igen och vi minns tillbaka på hur sött segern smakade. Passa på att träffa legendarerna och hylla dem på Gamla Ullevi!

Evenemangsområdet
Evenemangsområdet utanför arenan öppnar kl. 15.30. Det kommer att vara ett fullpackat evenemangsområde med hoppborg, Lejonet Leo och trixningstävlingar. Det finns alltid ansiktsmålning och gnuggistatueringar för dig som vill visa dina rätta färger. Göta Lejon kommer titta förbi utanför arenan och förgylla matchuppladdningen. Utanför arenan kommer det även att finnas ett stort serveringsområde, där Nina Natri kommer stå i DJ-båset. Varmt välkomna!

Blåvittshopen
Butiken öppnar kl. 14.30. Det kommer även att finnas försäljningsställen vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från kl. 15.30. Varmt välkomna in!

SLO
Två SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna vår SLO på Twitter: @SLO_Twitter. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se.

Vi ses på Gamla Ullevi!