Varning för oseriösa biljettsidor

Vi passar återigen på att påminna dig som köper biljetter till våra matcher – såväl hemma som borta – att alltid köpa dina biljetter via länkar från IFK Göteborg eller arrangerande klubb.
Se upp för oseriösa aktörer.

I princip alla storlag i Allsvenskan har blivit drabbade av aktörer som Viagogo. De oseriösa biljettsidorna köper biljetter och säljer vidare dessa mycket dyrare än om du går direkt genom klubbarnas biljettsidor.

Genom aggressiv marknadsföring via sökord på Google placerar sig exempelvis Viagogos sida högt upp bland sökresultaten hos intresserade biljettköpare.

Om andrahandsförsäljning av biljetter
När populära evenemang och sektioner blir slutsålda uppstår det ofta en andrahandsmarknad för biljetter. Det är något vi beklagar och motsätter oss.
Under inledningen av säsongen har trycket på biljettförsäljning runt våra hemmamatcher varit stort. Vi gläds åt det höga publiksnittet med nästan 15 000 närvarande per match och åt att de blåvita läktarna varit nästintill slutsålda.
Något vi däremot beklagar är att vi uppmärksammat flera fall av andrahandsförsäljning i strid med gällande biljettvillkor. Vi vill därför klargöra att det inte är tillåtet att sälja vidare biljetter i kommersiellt syfte och att föreningen kan agera i enlighet med våra villkor.

Vi vill också understryka att det bästa och tryggaste sättet att köpa biljetter till våra hemmamatcher är alltid att använda vår biljettsajt: ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Här kan du ta del av fullständiga biljettvillkor

Kontakta oss
Vid frågor kan du alltid kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se.