Laget gratulerat på Kamratgården

Vårt nyblivna division 2-lag samlades för firande på Kamratgården under fredagen.

Det blev bland annat med lunch, medajlutdelning och tacktal.

Efter bragdinsatsen i ”kvalfinalen” mot Öis har laget firat lagom mycket de senaste dagarna. Det berättar lagkaptenen Malva Larsson, som tillsammans med sina lagkamrater samlades på Kamratgården vid lunchtid på fredagen.

– Det har varit som en chock efter matchen. Det var helt underbart med stödet på plats på Valhalla. Att komma hit till Kamratgården och fira lite till var också väldigt trevligt, säger hon.

Från föreningens sida grattade personalen och styrelsen. Laget firades med lunch, seriesegrarmedaljer och tacktal från bland annat sportchef Pontus Farnerud.

– Allt var väldigt bra ordnat och det känns verkligen som vi gör allt detta tillsammans. Vi går en spännande framtid till mötes och vi gör det som ett enda IFK Göteborg, säger tränaren Peter Svanström.

Laget kommer att firas och grattas även på Gamla Ullevi. Vårt F17-lag, som till stor del består av samma spelare som utgör vårt A-lag, spelar SM-semifinal under söndagen. Annars hade firandet skett redan i helgen. Istället blir det vid herrlagets hemmamatch mot Östersund 28 november.