Ny storseger för damerna

Våra damer fortsätter att gå som tåget i division 3.
Mot Göteborgs SIF skrevs slutresultatet till 8–1.

Hemmamatch i Prioritet Serneke Arena igen, och den här gången var det Göteborgs SIF som stod för motståndet.

Redan efter 46 sekunder kombinerade sig Thilda Gianello fram med hjälp av Isabella Svanström, och rullade sedan själv in ledningsmålet.

Efter 23 minuter höll hon sig framme igen.
Victoria Svanström snurrade bort en försvarare, och frispelade Gianello som placerade in sitt och vårt andra mål för dagen.

Isabella Svanström utökade på nytt fem minuter senare, innan gästerna reducerade i den 34:e matchminuten. Strax före halvtidsvilan nickade Filippa Hopkins in 4–1.

En målrik första halvlek, och så även den andra.

Två minuter efter pausvilan stod Isabella Svanström för ännu en assist, den här gången till Novalie Jensen som utökade till 5–1.

Med kvarten kvar att spela höll sig Jensen framme igen, och ett par minuter senare fullbordade Thilda Gianello sitt hat-trick.

Även Novalie Jensen skulle bli tremålsskytt. Med fem minuter kvar serverades hon en fin boll av Jenny Helgesson och fastställde slutresultatet 8–1.