Storseger på Valhalla

Filippa Hopkins stod för fem av sex mål när Utbynäs besegrades på Valhalla IP.

Säsongen summeras så här längt med sex segrar av sex möjliga.

Under lördagen var vi tillbaka på hemmaplan, då väntade 90 minuter mot Utbynäs SK.

Det skulle gå väldigt lite tid innan ledningsbollen var i mål – närmare bestämt en minut tog det för Filippa Hopkins att hitta nätet.

Kvitteringen kom dock kort därpå och det var 1–1 på resultattavlan efter bara tre minuters spel.

Vi började ta över spelet mer och mer, och utdelningen kom. Hopkins 2–1 mål efter sju minuter följdes upp av ett hattrick när hon själv satte halvtidsresultatet 3–1.

Likt den första halvleken kom det ett tidigt mål i den andra. Isabella Veiszhaupt assisterades av Thilda Gianello till 4–1 efter 49 minuter. Tempot gick ner en aning och det offensiva spelet byttes mot kontrollerat bollinnehav.

Men Hopkins hade inte gjort sitt sista mål för dagen. De sista tio minutrarna summeras med två mål till från anfallaren och 6–1 på tavlan. Tre nya poäng.