Seriestart för Elit1

Många åker till Kalmar, andra ser a-lagets match på TV – och en hel del kikar förhoppningsvis på då IFK Göteborg Elit1 spelar mot Djurgården på Kamratgården.

16.00 är det avspark på Guldfågeln Arena och mot Kalmar FF i allsvenskan. Vid samma tid startar Elit1 upp slutspelsserien med Djurgården som motståndare på Kamratgårdens hybrid.

Allsvenskan för u-lag har från och med den här säsongen en annorlunda utformning med en slutspelserie med de sju bäst placerade lagen från U19-allsvenskan i våras, norra och södra. I sommar och höst väntar en enkelserie där vinnaren blir svensk mästare.

Tränarna Hannes Stiller och Hjalmar Jonsson har tagit ut följande trupp till lördagens seriepremiär, som har avspark vid 16.00:
Isac Hjertén, Gustav Thilander, Samuel Ohlsson, Rasmus Wikström, Theo Cousinne, Fred Berglin, Edvin Dahlqvist, Johannes Sigurdson, Isak Dahlqvist, Adil Titi, Jake Weisbrod, Robin Mikac, Benjamin Nygren, Noah Alexandersson, Måns Saebbö, Axel Gunnarsson, Milot Nuredini, Marcus Thörnqvist.

Uppdaterad 4/8 11.30: På grund av att Djurgårdens tåg mot Göteborg är försenat så har matchstart flyttats till ca 16.00.