Ledare sökes till Young Fellows

Ta chansen att engagera dig i IFK Göteborgs populära barn- och ungdomsklack Young Fellows. Vi söker nu fler ledare inför säsongen 2018.

Young Fellows är en sektion för tjejer och killar i åldern 9-15 år. På den här sektionen vistas barnen utan föräldrar eller målsman, men under tillsyn av ledare från IFK Göteborg. Fokus är god supporteretik och sång. Läs mer om Young Fellows här.

Som ledare på Young Fellows tar du hand om barnen på Gamla Ullevi och vid resterande aktiviteter under säsongen. Du bidrar med ett aktivt ledarskap genom att sjunga och heja tillsammans med barnen.

Vi söker dig som är glad, initiativrik och älskar att jobba med barn och ungdomar. Våra ledare arbetar på matchdagar samt vid Young Fellows kringaktiviteter under säsongen. Det är en fördel om du är utbildad inom, eller har erfarenhet från, arbete med barn och/eller ungdomar.

Du får vara en stor del av IFK Göteborg populära koncept Young Fellows. Vara med och ge barn och ungdomar en oförglömlig upplevelse på varje aktivitet. En lärorik och rolig arbetsplats tillsammans med andra kollegor som besitter samma intresse som dig.

Tycker du att ovan låter intressant?

Mejla då in din ansökan till youngfellows@ifkgoteborg.se senast fredagen den 17 februari. Skriv ”Ledare till Young Fellows” i ämnesraden.

Om du har några frågor – kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00 eller mejla youngfellows@ifkgoteborg.se.