En tröja för alla

En auktion, en utlottning bland våra medlemmar och en replica till försäljning.
Nu finns flera sätt att få din egen regnbågströja.

Till matchen mot Malmö FF släppte vi en unik och specialdesignad matchdräkt. Vi gjorde det som en del i en gemensam manifestation tillsammans med MFF för allas lika värde.

Processen från idé till färdig matchdräkt var rekordsnabb och kunde genomföras tack vare hårt arbete från vår leverantör Craft och övriga huvudpartners. Det som normalt sett kan ta uppemot mer än ett år att färdigställa gick på bara några få veckor.

Nu tar vi nästa steg.

På fredag startar vi auktion av samtliga matchtröjor från 3–2-segern. Till målskyttarna Marcus Bergs och Tobias Sanas tröjor kommer de vinnande budgivarna dessutom att få två signerade lagkaptensbindlar med ordet ”Kamratskap” på, boken ”Ärkeängeln – en hjältes hemlighet” och matchbiljetter med middag på en av våra hemmamatcher i höst.

Övriga använda matchtröjor från lördagens match kommer att auktioneras ut var för sig. Då ingår också boken ”Ärkeängeln – en hjältes hemlighet”.

Samtliga tröjor kan fås signerade om så önskas.

Intäkterna från auktionerna kommer att öronmärkas till förmån för IFK Göteborgs arbete för ökad mångfald, människors lika värde och inkludering. Auktionerna pågår 20–29 augusti.

Ytterligare sex tröjor finns upptryckta för detta ändamål. De kommer vi att lotta ut bland IFK Göteborgs medlemmar. Det enda du behöver göra för att delta är att ha betalat ditt medlemskap i IFK Göteborg Fotboll senast 27 augusti. Då är du automatiskt med i utlottningen.

Från och med idag (och fram till och med 27 augusti) finns replicor av matchtröjan att beställa hos Blåvittshopen. På grund av den korta framställningstiden under sommaren kommer tröjorna att kunna levereras i oktober.