Är du vår nästa innehållsproducent?

Nu söker vi en innehållsproducent till kommunikationsavdelningen hos IFK Göteborg.
Tjänsten är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vill du jobba med något som betyder mycket för många? I IFK Göteborg arbetar du i en miljö med höga krav och förväntningar – där en inbiten publik följer med på nära håll.
Som innehållsproducent har du en viktig roll i vår kommunikation med våra engagerade supportrar, partners och andra intressenter.

Om IFK Göteborg
IFK Göteborg är Sveriges internationellt sett mest framgångsrika fotbollsklubb med två Uefacupsegrar, 18 SM-guld och åtta guld i svenska cupen. Vi vill vara hela stadens lag genom att med fotboll som verktyg bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare. I vårt kommunikativa arbete vill vi att IFK Göteborg ska betyda mer för fler.

Om rollen
I rollen som innehållsproducent är ditt uppdrag att producera och publicera innehåll, marknadsföring och storytelling till alla våra kanaler. Stort fokus ligger på SoMe-produktion kopplat till hela vår verksamhet. Du arbetar närmast med medie- och informationsansvarig på kommunikationsavdelningen. En del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
– Publicering i alla våra kanaler
– Film- och textproduktion
– Fotografering och bildbehandling
– Layoutarbete

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom kommunikationsområdet eller en relevant utbildning. Du har också ett stort intresse för idrott, specifikt fotboll.
Du kommer att ingå i ett team, som leds av vår medie- och informationsansvarige.
Du är en lagspelare och självgående person som producerar och målgruppsanpassar innehåll i sociala medier och andra kanaler. Du förstår helheten där bra kommunikation är engagerande, intäktsdrivande och varumärkesbyggande.
Du arbetar obehindrat i program såsom Premiere Pro och Photoshop. För att du ska lyckas och trivas i rollen är du relationsskapande och förtroendeingivande. Du uppskattas för din handlingskraft och förmåga att ta initiativ vilket vi också värdesätter i denna roll.

Skicka gärna med CV, personligt brev och ett case/jobbexempel.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vid frågor eller för mer information om tjänsten, kontakta gärna Marcus Modéer på marcus.modeer@ifkgoteborg.se eller på telefon 0701-97 65 99.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt till media@ifkgoteborg.se. Skriv ”Ansökan innehållsproducent” i ämnesraden.

Vi vill ha din ansökan senast 2022-06-16. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.