Tätt samarbete med Insamlingsstiftelsen

Flera initiativ i juletid.

Vi fick chansen att hjälpa till och julpynta tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.
Och den kommande månaden har Insamlingsstiftelsen flera viktiga initiativ igång – några av dem med blåvita inslag.

IFK Göteborg är Guldpartner till Insamlingsstiftelsen. Det är ett samarbete som vi är väldigt stolta över. I samarbetet ryms löpande gemensamma aktiviteter och utbyten med barnen i fokus. Därför var vi bland annat med och hjälpte till att julpynta på barnsjukhuset.

– Det är en fin möjlighet som vi i IFK Göteborg får där vi hoppas att vi kan bidra till en del glädje för de barn och familjer som kommer att vara på barnsjukhuset i jultider, säger Sebastian Ohlsson, som var en av våra julpyntande spelare.

Just nu är en auktion med matchtröjor igång på Tradera. Den får du inte missa! Där hittar du bland annat matchtröjor från blåvita spelarna Arbnor Mucolli, Hussein Carneil och Sebastian Eriksson.
Dessutom har tidigare Blåvittspelare som Håkan Mild, Pontus Wernbloom, Ludwig Augustinsson, August Erlingmark, Tobias Hysén och Mattias Bjärsmyr med signerade tröjor i auktionen.
Denna auktion är en del av julinsamlingen som Insamlingsstiftelsen har med våra vänner på podcasten Hunden, Katten, Glassen. Alla pengar från auktionen går till Insamlingsstiftelsen för att skapa jul för de barn som spenderar december på barnsjukhuset.

Läs mer på auktionssidan här.

Vi lyfter också gärna julinsamlingen som pågår parallellt. Läs mer här.

Insamlingsstiftelsen arbetar för alla barn, oavsett sjukdom, så att de får leka, drömma och skratta. Glömma allt det onda – åtminstone för en liten stund.
Insamlingsstiftelsen samlar in pengar och genom olika samarbeten tillför Stiftelsen saker, miljöer, upplevelser och aktiviteter till barnen, ungdomarna och deras familjer – kort sagt det som behövs när man har drabbats av sjukdom, utöver ordinarie vård och som inte kan finansieras med offentliga medel.