Är du vår nästa medarbetare? 

IFK Göteborg söker en junior operativ koordinator. 

Vår nästa kollega kommer att arbeta med våra olika samhällssatsningar inom ramen för IFK Göteborg i Samhället.

Tjänsten som junior operativ koordinator är en visstidsanställning året ut med möjlighet till förlängning.

Nu söker vi en engagerad och driven person för rollen som operativ koordinator inom IFK Göteborg i Samhället. Där kommer du att vara ansvarig för att driva och samordna olika aktiviteter inom ramen för våra samhällsinitiativ, inklusive IFK Göteborg Skol-IF, Cruyff Courts IFK Göteborg och lovaktiviteter för barn och unga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och livserfarenheter.

IFK Göteborg är en stark samhällsaktör som vill göra skillnad. Vi vill vara hela stadens lag genom att med fotboll som verktyg bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare. IFK Göteborg vill vara en klubb att se upp till – på och utanför planen.
IFK Göteborg är Sveriges internationellt sett mest framgångsrika fotbollsklubb med två Uefacupsegrar, 18 SM-guld och åtta guld i Svenska Cupen.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som operativ koordinator för IFK Göteborg i Samhället kommer du att arbeta närmast i team med vår hållbarhetschef och vår operativa samordnare. Du kommer även att arbeta nära våra aktivitetsledare inom IFK Göteborg i Samhället.

Vår lokala närvaro runtom i staden är avgörande för vårt samhällsarbete vilket gör hela Göteborg till din arbetsplats med utgångspunkt från vårt klubbhus Kamratgården.

I rollen kommer du att ansvara för att:
– Planera, organisera och genomföra aktiviteter för barn och unga i Göteborg, med fokus på att främja gemenskap, hälsa och idrott.
– Koordinera aktivitetsledare inom IFK Göteborg i Samhället för att säkerställa enhetligt och effektivt genomförande av aktiviteter.
– Samarbeta med organisationer och myndigheter såsom Göteborgs Stad, Idrotts- och föreningsförvaltningen, Göteborgs Fotbollförbund, RF/SISU.
– Utveckla och underhålla företags- och partnerrelationer för att säkerställa långsiktig hållbarhet och tillväxt för samhällssatsningarna.
– Planera och genomföra evenemang som främjar samhällsengagemang och IFK Göteborgs närvaro i Göteborg som stad.

Kravprofil:
Erfarenhet av att arbeta med barn och unga, idealiskt inom idrott, fritids-/samhällsprojekt eller skola. Det är meriterande om du har god inblick i olika kulturer och kunskap om samhällsstrukturer.
Du har körkort B.

Vi ser att du som person:
– Är flexibel, självgående och kreativ med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
– Har stark förmåga att organisera, planera och genomföra aktiviteter.
– Är relationsskapande.
– Har ett positivt förhållningssätt och bemötande gentemot deltagare, vårdnadshavare, samarbetspartners och kollegor.

Om du är en passionerad person med intresse för samhällsarbete och vill vara en del av IFK Göteborgs vision att skapa en positiv påverkan i Göteborg som stad, då kan du var den person vi letar efter!

Skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till elisabeth.anderton@ifkgoteborg.se senast 29 april 2024.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.