See Me Smile gästar Gamla Ullevi

Organisationen ”See Me Smile” gästar IFK Göteborg i Samhället i samband med den allsvenska omstarten och matchen mot Kalmar.

Det här är See Me Smile:
”Jag heter Isra Haioty och sitter i styrelsen för See Me Smile. Som sekreterare är jag ansvarig för olika dokument och pappersarbeten, men även kommunikatör med olika parter samt att vi tillsammans i styrelsen utformar olika projekt och utvecklar organisationen. See Me Smile är en solidaritetsorganisation och har som utgångspunkt att utföra ett solidaritetsarbete, både nationellt och internationellt.”

Det här vill See Me Smile:
”Vår vision är att skapa en plattform för socialt entreprenörskap, förändring till det bättre och ökad solidaritet bland barn och ungdomar. Främst inom socioekonomiskt utsatta områden samt till utsatta barn och ungdomar i andra utvecklingsländer.
Idag är vi etablerade i Göteborg och i Uganda, där vi bygger ett barnhem.”

Så här verkar See Me Smile:
”Sverige är idag ett land som präglas av segregation och utanförskap, till en hög utsträckning. Detta resulterar till att barn och ungdomar i resurssvaga områden påverkas negativt. Det kan bland annat leda till kriminalitet, missbruk och arbetslöshet. Styrelsen i See Me Smile har olika bakgrunder och erfarenheter av att möta barn och ungdomar i socioekonomiskt svaga områden, varpå vi kunnat vittna om vad utanförskap och känslan av att inte bli sedd och erkänd kan leda till.
Vår ambition är att kunna tackla dessa samhällsproblem genom att lyfta barn och ungdomar och skapa engagemang för sig själva men också för andra.”