Engborg & Partners – först på bollen

Engborg & Partners förnyar sitt partneravtal med IFK Göteborg. De blir därmed det första företaget som skriver nytt avtal med klubben inför 2020. Det är tolfte året i rad som Engborg & Partners väljer att stötta Blåvitt som partners.

– Vi väljer att förnya med IFK Göteborg för att vi tror på klubben och på laget. Utöver det fotbollsmässiga så är vi stolta att få vara del av det engagemang som IFK Göteborg visar upp för staden Göteborg, säger Christian Engborg, delägare på Engborg & Partners.

Engborg & Partners arbetar som konsulter inom byggrelaterade frågor med bland annat teknisk förvaltning, projektledning, kontrollansvar och besiktning.
– Vi beskriver oss som det lilla företaget med de stora kunderna och vi har specialiserat oss kring av- och nyetableringar av drivmedelsanläggningar, säger Christian vidare.

Jesper Gunnarsson, säljare på IFK Göteborg, är glad och stolt över att ha Engborg & Partners med på resan ytterligare ett år.
– Det är fantastiskt roligt att Engborg & Partners väljer att förnya sitt avtal med oss. De är långsiktiga i sitt samarbete med IFK Göteborg har funnits med som partners sedan 2009, säger Jesper.

– Hittills har åren som partner till Blåvitt bjudit på fantastiska upplevelser, en bra plattform för kundvård, mycket glädje och många nya bekantskaper. Att dessutom få hjälpa till att bidra till samhället gör att det blir en bra helhet. Vi var bland annat med och finansierade fotbollar i samband med invigningen av Cruyff Court i Hammarkullen, vilket skapade en enorm stolthet inom vårt bolag.

Sportsligt hoppas Christian på ett ännu bättre 2020 och Engborg & Partners ser redan nu fram mot kommande säsong.

Vill du bli partner till IFK Göteborg? För kontakt och mer information klicka här.