Matchtröjans dag och familjefest på söndag

Söndagen den 28 juli kl. 17.30 är det kamratmöte mot Norrköping på Gamla Ullevi. Då är det också dags för ”Matchtröjans Dag”.  Blåvittshopen bjuder på trycket när du köper en matchtröja. Vi uppmanar alla att klä sig i blått och vitt till denna sommarfest!

På evenemangsområdet har vi laddat upp med massor av roliga aktiviteter för både stora och små. Våra partners Daftö Resort är på plats med sina äventyrliga pirater och kommer bjuda på sin hejdundrande show. Daftös ”rövarrock” framförs två gånger före matchen, klockan 15.45 samt 16.30 och pågår i ca 15 minuter.

Våra aktiviteter i ”Änglaland” består av hoppborg och rutschkana, givetvis finns både Leo och våra ansiktsmålare på plats. Blåvittshopen är öppen och har fina erbjudanden på världens vackraste matchtröja. Det finns även souvenirförsäljning vid Gunnar Gren-statyn samt vid entré nio och tio.

Vår foodtruck från the Hatch serverar sina högrevs- och halloumiburgare och John Scotts fortsätter med sin utökade uteservering. Evenemangsområdet öppnar klockan 15.30 och entréerna vid 16.30.

Varmt välkomna till denna fest i blått och vitt!