181104 IFK Göteborgs Tobias Hysén går ett varv runt planen med en av sina söner och tackar publiken efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 4 november 2018 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89 / 57999_407

Tobias Hysén – Jag är inte klar

SM-guld. Cup-guld. 380 matcher i den blåvita tröjan och spel i såväl landslag som utländska proffsligor. I slutet av september kommer boken om Tobbes liv och karriär.

När Dagens Nyheter rankade 2000-talets bästa spelare i Allsvenskan kom han på plats nummer 2. Ändå är det människan och kamraten Tobias Hysén som har gjort tydligast avtryck i svensk elitfotboll. Tobbes personlighet och karaktär har gjort att hans namn uttalas med respekt, även utanför den blåvita sfären. Nu väljer han att berätta historien om det som skulle bli hans liv och karriär. Om uppväxten på Hisingen och vardagen som fotbollsproffs med alla dess höga toppar och djupa dalar. Persongalleriet är fullt av allsvenska profiler och flera från Tobbes innersta krets bidrar med egna minnen.

Boken, som är cirka 200 sidor lång, ges ut av Idrottsförlaget och marknadsförs i samarbete med och till förmån för IFK Göteborg.

Boken släpps officiellt den 27 september. Du kan dock redan nu förhandsbeställa ditt exemplar på blavittshopen.se. Om du förhandsbokar får du dessutom ditt ex signerat av Tobbe.