Young Fellows bortamatchresa

Årets sista bortamatch spelades mot IF Elfsborg på Borås Arena. I år fanns bland alla tusentals blåvita änglar på plats även en busslast från Young Fellows.

Ett trettiotal årskortsinnehavare från Young Fellows inledde sitt höstlov med att åka på den årliga bortamatchresan. Resan har gjorts möjlig av våra partners Inhab och Vy Bus4You.

Matchuppladdningen skedde på Hard Rock Café där FIFA-spel, shuffleboard och hamburgertallrik väntade innan avresan till Borås. Vi fick även besök av Rasmus Wikström, som själv har haft årskort på Young Fellows när han var yngre. I FIFA-turneringen visade han ingen nåd och lämnade samlingen obesegrad – gammal är ändå äldst.
– Det var kul att träffa gänget från Young Fellows och få vara en del av deras härliga gemenskap, säger Rasmus efter träffen.

Efter genomförd matchuppladdning promenerade vi till Heden, där vår partner Vy Buss4You såg till att vi fick resa till matchen i stil med en av deras allra nyaste bussar. På bussen fortsatte matchuppladdningen med sång, spekulationer om startelvans utseende och slutresultat. Halsdukar och mössor delades ut bland alla barn och de visade sig komma väl till pass under den kalla oktoberkvällen.

Tyvärr slutade inte matchen som vi hade önskat, men vi lämnade ändå Borås Arena sjungandes med flaggan i topp.

Vi vill tacka IFK Göteborgs partners Inhab och Vy Bus4You som varit med och skapat förutsättningar för en fantastisk resa.

Om Young Fellows

Young Fellows är IFK Göteborgs läktarkoncept för barn och ungdomar i åldrarna 9 – 15 år. Under matcherna sitter de på en egen sektion utan målsman. Tillsammans med ledare från IFK Göteborg fokuserar vi på kamratskap, ansvar och respekt. Syftet är att arbeta förebyggande och att utbilda framtidens supportrar i föreningens värderingar och supporterskap.

Ett årskort kostar 750 kronor och i priset ingår:

  • Entré till samtliga allsvenska hemmamatcher.
  • Inbjudan till kick-off.
  • Inbjudan till sommarlovsaktivitet.
  • Inbjudan till kostnadsfri bortaresa.

Vill du veta mer om Young Fellows?
Läs gärna här eller kontakta oss på info@ifkgoteborg.se.