De har chans att se säsongsavslutningen

Det återstår tre hemmamatcher och 300 åskådare kommer att släppas in till var och en av dem. Årskortsinnehavare och partners får genom lottning chansen att se våra återstående matcher.

Vi har fått mängder av förslag på hur vi bör fördela biljetterna och vem som borde släppas in på Gamla Ullevi under säsongsavslutningen. Efter att ha vägt alla alternativt har vi landat i att det mest rättvisa är att ge chansen till så många årskortsinnehavare som möjligt.

Fördelningen av biljetterna till årskortsinnehavare kommer att avgöras genom lottning.

Om man blir tilldelad biljett till en match så blir man borttagen från urvalet till nästa match/matcher. Detta för att kunna ge så många årskortsinnehavare som möjligt chansen att se en match på Gamla Ullevi i år. Vi kommer att göra liknande utlottningar till var och en av de tre matcherna. Denna vecka gäller utlottning till söndagens hemmamatch mot Örebro.

Hur ska jag göra för att vara med i utlottningen?

  • Årskortsinnehavare har fått ett mejl med information och länk till ett formulär där du anmäler ditt intresse. Om du vill göra en intresseanmälan men inte har en mailadress kontaktar du oss på 031-703 73 00 (öppettider 09.00-12.00).
  • I anmälningsformuläret fyller du i dina kontaktuppgifter.
  • Eftersom det för många är en social upplevelse att gå på fotboll kan du som årskortsinnehavare välja en eller två biljetter. Om du väljer två biljetter måste den andra biljetten nyttjas av en annan årskortsinnehavare.
  • Utlottningen bland er som anmält ert intresse sker på torsdag 28 oktober.

De årskortsinnehavare som har lottats fram kommer att meddelas via mejl kort därefter. Senast fredag 30 oktober får vinnarna sin/sina biljetter skickade per mejl.

Sista dag för anmälan är klockan 12.00 onsdag 28 oktober 2020.

Vad händer om jag får förhinder på matchdag?
Om du uppvisar symptom eller får annat förhinder nära inpå matchdag ser vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan glädja en annan årskortsinnehavare.

Mer praktisk information om evenemanget, Corona-säkring, inpassering och placering på meddelas senare i veckan.

Vid frågor, vänligen kontakta biljetter@ifkgoteborg.se.