Så blir nya årskortet!

Äntligen dags för släpp.

Under torsdagen öppnar vi äntligen upp årskortsförnyelsen.
Och det är fokus på de blåvita supportrarna som gäller i designen.

Adrian “BluBianco” Gejrot har fått uppdraget för andra året i rad. Och vi är säkra på att många blåvita kommer att välja att ha ett fysiskt årskort även i år.
För det här är något alldeles extra.
– När jag fick uppdraget av föreningen var önskemålet tydligt. Det skulle vara fokus på oss supportrar. Vi landade också i några personer som vi ville lyfta fram tillsammans i designen, och som årskortsköparna kommer att se så är det välkända ansikten, och viktiga supporterprofiler som tar plats på kortet, säger Adrian.

Josefine van Ginhoven är publikrekryteringsansvarig hos IFK Göteborg och hon berättar om arbetet med utformningen av årskorten.
– Tillsammans slog vi under 2023 det tidigare publikrekordet på Gamla Ullevi och noterade högsta publiksnittet sedan 1978. För oss var det viktigt att supportrarna skulle ta plats på årskortet för 2024. Som ett tack för en säsong där alla blåvita stod sida vid sida och där stödet var enormt. Att låta en supporter utforma ett kort med supportrarna i centrum var en självklarhet. Att vi valde att ge uppdraget igen till just Adrian var givet. Hans uttryckssätt är väldigt personligt, och uppskattat av många – och enligt oss i en klass för sig själv.

Samtliga årskortsinnehavare 2024 får sitt årskort i såväl fysisk som digital form. Det digitala årskortet finns i vår app Blåvitt+ och mejlas som PDF till dig direkt efter genomfört köp. Det fysiska årskortet kommer antingen skickas hem eller hämtas ut i Blåvittshopen inom ett par veckor. Du väljer själv hur du vill ha ditt årskort levererat i köpflödet på IFKbiljett.se.

Nyförsäljning av årskort startar måndag 27 november.

Kontakta oss


Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.