Inför torsdagens biljettsläpp

Biljetter till vårderbyt.

Med start på torsdag 18 april släpps biljetterna till vårderbyt mellan Gais och IFK Göteborg. För dig som vill se matchen på plats gäller det att vara på tårna.

Måndag 6 maj är det dags för det första allsvenska derbyt mot Gais sedan 2012. IFK Göteborg är bortalag i matchen. Intresset för matchen är stort och de blåvita platserna kommer att gå åt i rask takt. Som bortasektion har vi blivit tilldelade sektion A-O (ståplats) och sektion B-P (sittplats), vilket innebär att vi har cirka 3 700 platser. Observera att hela kortsidan räknas som bortasektion och kommer att vara sjungande läktare, där känslorna avgör om man sitter eller står och du förväntas delta i det vokala stödet.

Med anledning av det positiva och höga intresset för samtliga blåvita matcher vill vi premiera medlemmar och årskortsinnehavare och därför ges de förtur till detta släpp, precis som vid våra hemmamatcher på Gamla Ullevi.

Förbered dig inför biljettsläppet

Vid köp av bortamatchbiljett mot GAIS och vissa andra lag i Allsvenskan 2024, kommer ni behöva ett Fotbollskonto. En del av er har redan ett konto, men för att vara väl förberedd inför ett släpp bör ni säkerställa att ni har ett och kan logga in. På nedan länk här kan du skapa ett konto och/eller säkerställa att du kommer ihåg ditt lösenord: konto.svenskelitfotboll.se.

  • Ny kontoanvändare:
    När du skapar upp ett nytt konto behöver du verifiera det. Det kommer en kod till din mailadress som ska anges när du loggar in första gången. Följ instruktionerna i mailet så du har kontot redo inför släppet.
  • Befintliga kontoanvändare:
    Skulle ditt konto vara inaktivt när du försöker logga in – maila support@svenskelitfotboll.se så hjälper de dig att aktivera det på nytt.
    Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det här: konto.svenskelitfotboll.se (i steg två när lösenord ska anges finns en länk för att återställa lösenordet).

För att det ska gå så smidigt som möjligt: säkerställ att du har ett konto som du loggat in på tidigare så att det är verifierat och klart!

Biljettsläpp och tillvägagångssätt

Torsdag 18 april klockan 10.00
Försäljningsstart årskortsinnehavare och medlemmar.

  • Ett mejl med biljettlänk, som blir aktiv vid släppet, skickas ut tisdag 16 april klockan 15.00.
  • Max två (2) biljetter per person.
    Ovan maxantal per person gäller oavsett antal årskort samt om du är både medlem och årskortsinnehavare. 
    Som medlem räknas de som betalat sitt medlemskap senast 8 april 2024.

Observera att det hos vissa mejlservrar blir en viss fördröjning i leverans av utskick. Avvakta därför gärna ett par timmar med att kontakta oss, om mejlet inte kommit fram i direkt anslutning till ovan angiven tid. 

Övriga biljettsläppsdatum kommuniceras via Gais hemsida här.

Läs tidigare artikel angående biljetter som kommit ut felaktigt i förtid.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.