Premiärladda med laget

Välkommen till Kamratgården på söndag.

Allsvenskan närmar sig med stormsteg. Dagen före hemmapremiären, söndag 31 mars, hoppas vi att du kommer till Kamratgården för att följa den sista träningen inför matchen.

På söndag, påskdagen, är det dags för den sista träningen inför den allsvenska premiären. Precis som tidigare år, hoppas och tror vi att många supportrar kommer att följa träningen på plats på Kamratgården.

Träningen börjar klockan 11.30 och vi hoppas att många firar påskdagen med att stötta laget och ge positiv energi inför hemmapremiären.
Observera att starttiden för träningen kan komma att ändras beroende på väder. Vi uppdaterar på ifkgoteborg.se vid eventuella ändringar. Här hittar du träningskalendern.

Ta dig till Kamratgården
Vi rekommenderar att man tar sig hit med kollektivtrafik och då är det Töpelsgatan som är närmaste hållplats. Från hållplatsen är det ca 10 minuters promenad upp till Kamratgården.

För er som åker bil – notera att grusparkeringen är avstängd och att det är betalparkeringarna vid GLTK eller Delsjöbadet som rekommenderas.

Vi ses på söndag!