Seger för vårt U23

2–0 mot Ljungskile SK.

Ett ungt Blåvitt tog emot Ljungskile SK i en träningsmatch på Bravida Arena under måndagseftermiddagen.
Den slutade med seger för vårt U23 med 2–0.

Inledningen var jämn. Vi hade mycket boll medan Ljungskile stod för några enstaka omställningar. Vi spelade kontrollerat och hade matchens största chans till att göra mål – men första halvlek slutade mållöst.

Matchens första mål kom i matchminut 56: 1–0 genom Emil Salomonsson, som enkelt petade in ledningsmålet efter en retur på hörna.

Tio minuter efter ledningsmålet fick Ljungskile en bra möjlighet till att kvittera. Ett avslut som såg ut att hitta bortre krysset – men Elis Bishesari gjorde sig lång och fick en hand på bollen.

Ljungskile försökte få till en kvittering mot slutet men istället stängde vi matchen med ett sent 2–0-mål. Lion Beqiri sprang i matchens sista minut med bollen från egen planhalva upp till Ljungskiles straffområde, fintade bort två motståndare och satte slutresultatet.

– Vi gör många bra saker under de första 45 minuterna och vi spelar kontrollerat men får tyvärr inte in någon boll i mål förrän i andra halvlek. Vi står emot när Ljungskile har en bättre period och vi lyfter vårt spel i slutet. Målet kommer efter att vi har fått in ny energi i form av våra inbytta spelare. Vi avslutar matchen på ett bra sätt. Överlag gör vi en stabil insats med plats för förbättring, säger Jens Askou, chefstränare i A-lag Herr.