Snart kommer ”Änglarna, finns dom?”

Föreställning med Blåvitt i fokus.

Föreställningen ”Änglarna, finns dom?” har snart premiär på Göteborgs Stadsteater.
Då finns det ett kampanjpris för alla blåvita supportrar.

Föreställningen som har premiär 16 februari är en historia om kärleken till ett fotbollslag. Och det är inte vilket fotbollslag som helst. IFK Göteborg har en central roll i föreställningen.

Nu finns det ett kampanjpris som ger dig 20 procents rabatt på biljettpriset. Klicka här för att aktivera rabatten på biljettsidan.

”Änglarna, finns dom?” är tredje delen i Gertrud Larssons Göteborgstrilogi efter ”Tidningshuset som Gud glömde” och ”Vi hade i alla fall tur med ramavtalet”.
Föreställningen utspelar sig på tre olika tidsplan: 1970–1976, maj 1982 och 10 juli 2023. En rad historiska händelser blir avgörande i huvudpersonernas liv.

Efter att ha fått en flaska i huvudet under det som många kallar ”kalabaliken på Eyravallen” 1970 möter den inbitne Blåvittsupportern Hasse kärleken i Eva. Medan Hasse är med och startar Supporterklubben Änglarna engagerar sig Eva i kampen mot kärnkraft och kärnvapen. Hasses och Evas två barn, Jennie och Tobbe, är likt sin far hängivna supportrar.

Vill du komma riktigt nära händelsernas centrum kanske de unika läktarplatserna på scenen (!) lockar.

Till varje föreställning kommer nämligen ett hundratal biljetter säljas i kategorin Läktarplatser, där en replika av Gamla Ullevi har byggts upp.