Till dig som ska på matchen mot Elfsborg

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – IF Elfsborg
Lördag 1 juni klockan 15.00
Gamla Ullevi

Dagens matchvärd: Merinfo.se.

Biljettinformation 
Matchen är slutsåld på blåvita platser. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 13.00 vid Gamla Ullevi. Här kan du få hjälp med biljettärenden och svar på eventuella frågor.

Kom i tid – avtackning av Sebastian Eriksson
Entréerna öppnar klockan 13.30 och uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. I samband med inmarschen kommer vi att hylla Sebastian Eriksson för allt han har gjort och betytt för IFK Göteborg. Hyllningen startar klockan 14.45. Påbörja din inpassering i god tid för att inte riskera att missa avtackningen av Sebastian Eriksson och inmarschen med ”Snart skiner Poseidon”.

Vi vill därför uppmana alla att komma i god tid till arenan för att inte missa när vi uppmärksammar Sebban inför matchen. Han kommer att få motta våra hyllningar – och för att själv tacka alla blåvita för åren tillsammans.

Här hittar du allmän information inför ditt besök. 

Väskförbud på matchen
Notera att beslutet om väskförbud fortsatt gäller på matchen. Det innefattar även påsar och genomskinliga väskor. Undantag görs för skötväskor och vid särskilda medicinska behov. Observera att dessa väskor kommer att genomsökas innan inpassering.

Blåvittshopen
Butiken öppnar klockan 11.00. Det kommer även att finnas tält vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från klockan 13.00. Från entréöppning kommer även halsduksförsäljning att ske inne på arenan.

SLO
Fyra SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa personer hjälper gärna till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_Twitter. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss 
Vid frågor, kontakta oss på info@ifkgoteborg.se.