Till dig som ska på matchen mot Sarpsborg

Bra att veta inför matchen.

Hemmamatch på lördag – avspark 14.00.
Nedan finner du mer information inför avspark.

IFK Göteborg – Sarpsborg 08 FF
Lördag 23 mars klockan 14.00
Bravida Arena

Matchstart
Matchen startar klockan 14.00. Entréerna öppnar kl. 13.00.
Vi rekommenderar dig att komma i god tid till arenan.

Entréer
Vid inpassering ombeds alla som kommer med biljett i mobilen att ljusa upp sin skärm till maximal styrka för en snabbare inpassering.

Biljetter
Det går inte att köpa biljetter på plats vid arenan. Enklaste sättet att säkra din plats är via ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Tillgänglighetsinformation
Entréer för rullstolar sker vid entré DEF, vilket står angivet på biljetterna för rullstol.

Väskförbud
Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till matchen, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Väskor som är tillåtna kommer att genomsökas. Kontakta oss gärna på info@ifkgoteborg.se vid frågor.

Vi förstår och beklagar att väskförbudet kan skapa viss problematik för våra besökare. För att om möjligt minska de negativa konsekvenserna av väskförbudet kommer vi att erbjuda sanitetsskydd i form av bindor och tamponger på arenan. Dessa finns att hämta ut, utan kostnad, i arenans kiosker. Vi kan erbjuda detta tack vare vår samarbetspartner Redlocker.

Mat och dryck
Kiosker finns i arenan.
Observera att kioskerna är kontantfria och betalning sker med kort eller Swish.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt arenan. Hållplatsen Wieselgrensplatsen är bara en kort promenad från arenan och med hjälp av Västtrafiks webbsida kan man enkelt planera sin resa.

SLO
Fem SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

För er som inte kan vara på plats
Kan du inte vara på plats, men vill ändå se matchen? Matchen sänds via vår app Blåvitt+ med start strax före avspark. Även Discovery sänder.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna via biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.