En lyckad partnerfotbollsturnering

Förhoppningsvis har den värsta träningsvärken lagt sig under helgen. I slutet av förra veckan spelades den årliga partnerturneringen i Prioritet Serneke Arena och IFK Göteborg vill tacka samtliga 31 deltagande lag för en härlig fotbollsdag.

Torsdagen den 16 november avgjordes IFK Göteborgs årliga partnerturnering. Inför ögonen på bland andra Torbjörn Nilsson, Mats Gren, Kennet Andersson, August Erlingmark och Emil Salomonsson bjöds det på ordentliga kämpainsatser, fina prestationer och många skratt från partnerlagen. Påhejade av speaker Mikael Johanssons fick vi se hela 31 lag göra sitt främsta under dagen.

”Ett jättebra upplägg”

Ett blåvitt legendlag bestående av Dick Last, Stefan Landberg, Magnus ”Ölme” Johansson, Hjalmar Jonsson, Fredrik Risp, Mikael Martinsson, Niclas Alexandersson, Peter Ijeh, Cecilia Andersson och Emma Salomonsson sågs som stora favoriter till slutsegern. Efter att ha tappat en del spelare på vägen slutade legenderna på en hedersam tredjeplats tillsammans med Rasta.

I finalen gjorde Erik Olsson Fastighetsförmedling/Premier och Stenungsbaden Yacht Club upp om titeln, där de sistnämnda stod som segrare efter en stabil finalinsats.
– Känns fantastiskt att få avsluta med att vinna. Jag förstår att så många lag är med, det är ett jättebra upplägg, säger Stenungsbadens VD Patric Eriksson Österström.

Roligt att se en så stor uppslutning bland våra partner

Bland övriga kämpande lag såg vi bland annat Gatans Lag och Supporterklubben Änglarna, som coachades av Martin Smedberg-Dalence. På planerna kunde man även se andra profiler som George Mourad, Jonas Lundén, Mikael ”Nisse” Nilsson, Jonas Henriksson och Sebastian Johansson.
– Det finns minst sagt en hel del kvalité på de här fotbollsplanerna en dag som denna, säger Fredrik Wallin, säljansvarig IFK Göteborg och fortsätter:
– Roligt att se en så stor uppslutning bland våra partners. Det här är ett ypperligt tillfälle att träffa andra företag och stärka banden hos den egna personalen.

Förhoppningsvis var det mödan värt

Partnerturneringen 2017 avslutades sedan med middag och prisutdelning på Scandic Crown.
– Vi vill tacka alla deltagande lag för en fantastiskt dag och kväll på alla sätt och vis. Vill också rikta ett extra tack till IFK Kliniken Rehab som hade Stina Hedberg på plats under dagen för att ta hand om skadade spelare.

Och visst blev det en och annan sträckning och bristning här och där, och för de allra flesta kom nog träningsvärken smygandes under helgen. Men förhoppningsvis var det mödan värt.

Vi ses igen 2018.