180410 Försäljning av 50/50-lotter utanför arenan innan fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg.

GP Batteries verkar mot världens energifattigdom

Tillsammans med dagens matchvärd GP Batteries kan du stödja IFK Göteborgs akademi genom att köpa 50/50-lotter. På köpet dessutom få ett erbjudande om att värna miljön och bidra till att minska världens energifattigdom.

Trine är ett göteborgsbaserat bolag som arbetar för att minska energifattigdom och har sedan starten försett flera hundratusen människor med ren energi från solen. IFK Göteborgs partner och matchvärd för kvällens möte med AIK, GP Batteries, har ett samarbete med Trine, som bland annat kommer IFK Göteborgs akademi till godo.

GP Batteries finns med på baksidan av de 50/50-lotter som säljs i samband med våra hemmamatcher i allsvenskan. Där finns en kod som ger dig möjlighet att, från 25 euro och uppåt, investera i projekt för att motverka energifattigdom i världen med hjälp av hållbara energiprojekt. När varje projekt är genomfört och avslutat återbetalas din investering med ränta.

För varje ny investerare som kommer via koden på våra 50/50-lotter skänker GP Batteries 25 euro till vår akademi. I loungen/restaurangen kommer alla gäster att få varsin 50/50-lott av GP Batteries och dessutom erbjudas att bli investerare.

På Trines hemsida finns de projekt som är möjliga att investera i. Notera dock att alla aktiva projekt är genomförda och finansierade. Nya objekt kommer att finnas från och med nästa vecka (40), vilka kan aktiveras med den voucher du erhåller från 50/50-lotter. Här kan du läsa mer om jointrine.com och de projekt som med solenergi motverkar energifattigdomen i världen.

Även Morris Law är matchvärdar tillsammans med GP Batteries i kvällens match mot AIK.