Tack för åren som stjärnsponsor, Prioritet Finans

Vid årsskiftet går avtalet med Prioritet Finans ut och kommer inte att förlängas.
– Ett avslut i bästa samförstånd. Ett stort tack till Nils Wiberg och Prioritet Finans, som spelat en stor roll i klubbens utveckling. Vi kommer inom kort att presentera nya samarbeten, säger Max Markusson, klubbdirektör i IFK Göteborg.

2008 kom Prioritet Finans in i den blåvita partnerfamiljen. Tre år senare växlade de upp och blev Stjärnsponsor för IFK Göteborg. Nu är samarbetet över på den högsta nivån.
– Vi har i samförstånd med IFK Göteborg beslutat att inte förlänga vårt stjärnsponsoravtal utan diskuterar istället andra möjligheter att vara med och stödja föreningen i framtiden, säger Nils Wiberg, vd för Prioritet Finans.

Max Markusson, klubbdirektör i IFK Göteborg:
– Genom åren har Prioritet Finans varit en stor del av klubbens utveckling, inte minst då det handlar om faciliteter som nya Kamratgården och Prioritet Serneke Arena, där vår akademi hela tiden växer och utvecklas.

Sportsligt har det tillsammans under åren 2008–2018 bland annat blivit tre cupguld (2008, 2013 och 2015) samt ett flertal allsvenska topplaceringar (andraplatser 2009, 2014, 2015).
– Prioritet Finans har under en lång period bidragit med betydande insatser och vi hoppas kunna komma fram till en lösning där de finns kvar i en annan partnerroll, fortsätter Max Markusson.