Tripnet har förlängt över 2021

De blev en partner redan 2003. Nu har Tripnet förlängt sitt avtal över 2021.
– Vi är väldigt stolta och glada över den kontinuitet de visar med sin handling, säger Martin Celander på IFK Göteborgs försäljningsavdelning.

Tripnet säkerställer driften av publika och interna IT-system mellan IFK Göteborgs olika anläggningar och har så gjort sedan 15 år tillbaka. Nu har de förlängt avtalet i ytterligare fyra år framåt.

– Med vår kunskap, teknik och erfarenhet skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder drift och rådgivning i flera publika molntjänster, samt anpassade driftlösningar som matchar var och ens specifika behov. Vårt eget datacenter är spritt mellan flera olika byggnader och utrustat för maximal driftsäkerhet och tillgänglighet. Våra kunder har höga krav på flexibel, säker och kostnadseffektiv systemdrift samt att de uppskattar personliga kontakter och långa relationer, säger Ulf Persson, VD på Tripnet och fortsätter:

– Som mångårig partner är jag framför allt stolt över IFK Göteborgs engagemang och arbete med integration och för att minska segregationen i Göteborg. Blåvitt har ett av de starkaste varumärkena inom svensk idrott, och tar ett mycket stort samhällsansvar. För oss på Tripnet är det därför självklart att fortsätta jobba långsiktigt med föreningen.

Martin Celander, IFK Göteborg:
– Det känns alltid lite extra bra att förlänga med en partner som varit med oss länge. Vi uppskattar verkligen den relation som vi har haft med Tripnet genom åren, och känner oss trygga med att ha dem som leverantör även framöver. Tripnet var med då vi vann SM-guld 2007 och det skulle självklart vara fantastiskt att ge dem den glädjen igen och då senast 2021, när staden Göteborg fyller 400 år.

Vill även ni vara med i den blåvita partnerfamiljen tillsammans med många andra intressanta företag från en mängd olika branscher? Vill även ni vara med på vår resa mot 2021 då Göteborg fyller 400 år och då vi gärna vill ge staden ett SM-guld? Eller känner du någon annan som skulle passa in? Varmt välkommen att kontakta oss här.