Daftö Resort ny partner till IFK Göteborg

Vi är glada över att välkomna vinnaren av Stora Barnsemesterpriset, Daftö Resort i Strömstad, som en av våra nya partners.

Daftö Resort är en boende- och konferensanläggning med restauranger, pirater, aktiviteter och nöjesparken Daftöland. Nu kan Daftö Resort, med rekord i antal vinster av Stora Barnsemesterpriset i sin kategori, även titulera sig som partner till IFK Göteborg. Ett tvåårsavtal är signerat och Daftö Resort sällar sig till skaran av företag som tillhör IFK Göteborgs framgångsrika affärsnätverk.
– Att samarbeta med IFK Göteborg är en del i vår satsning i att bli mer synliga i Göteborgsområdet. Valet av nätverk var inte svårt och det är fantastiskt kul att äntligen vara en del av det. Ett engagerande affärsnätverk och många möjligheter för oss att skapa värden och minnen för matchbesökare, partners, spelarna och deras familjer, säger Daftö Resorts vd Lena Kempe.

Valet av nätverk var inte svårt och det är fantastiskt kul att äntligen vara en del av det

Vi ser ett exempel på partnerskapet redan vid nästa hemmamatch, mot Helsingborgs IF den 22 april, då Daftöpiraterna besöker Gamla Ullevi. Utöver matchaktiveringen kommer truppens årliga träningsläger i juni att förläggas på Daftö Resort i Strömstad.
– Det är otroligt glädjande att Daftö Resort väljer att vara en del av IFK Göteborg. De är en engagerad helhetspartner som kommer att kunna tillföra mycket till både affärsnätverket och till våra evenemang, säger Fredrik Wallin, försäljningsansvarig hos IFK Göteborg.

Mer information om träningslägret samt hur du gör för att följa truppen på plats i Strömstad kommer att presenteras på hemsidan inom kort.

Läs mer om Daftö Resort på deras hemsida.

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap. Vill du bli partner – kontakta oss här.