Nordic Wellness ny huvudpartner

Sveriges största och snabbast växande friskvårdskedja tar steget upp och blir huvudpartner till IFK Göteborg.

Nordic Wellness klev in som partner till IFK Göteborg inför säsongen 2018 och var del av affärsnätverket Kamratskapet. Efter ett intensivt och givande första år tillsammans tar nu Nordic Wellness 2019 klivet upp till huvudpartner – ett avtal som sträcker sig över två år, med en option på ett ytterligare.
– Det är glädjande att ett företag som är grundat i Göteborg ser idrotten, fotbollen och framförallt IFK Göteborg som en viktig del i sin marknadsplattform, säger Fredrik Wallin på IFK Göteborg.

Friskvårdskedjan är snabbt växande och har i dagsläget 200 anläggningar i Sverige. Nordic Wellness är inne i en mycket expansiv fas och målsättningen är att ha 250 klubbar år 2022. Den senaste anläggningen invigdes så sent som under torsdagen på nya Kongahälla Center i Kungälv.

Vi vill bidra med att skapa en mer aktiv och hälsosammare vardag för alla runt IFK Göteborg

Nordic Wellness skapar förutsättningar och tillgänglighet för IFK Göteborg och har utvecklat samarbetet under starten av 2019 med gruppträning för a-laget i form av Yoga.
– De erbjuder ett fantastiskt komplement till träningen på Kamratgården. Våra spelare kan träna extra på deras anläggningar runt om i landet, men vi kan också träna ihop när vi är på resande fot. Tillsammans med Nordic Wellness tränar vi yoga på plats hos dem med utrustning och tränare, säger Calle Persson fysioterapeut hos IFK Göteborg.

Magnus Gustavsson, sales manager på Nordic Wellness:
– Vårt långsiktiga mål med samarbetet är att stärka varandras varumärke, utveckla och bidraga till ett starkare CSR-arbete och inte minst hjälpa föreningen till en stabilare grund. Vi vill bidra med att skapa en mer aktiv och hälsosammare vardag för alla runt IFK Göteborg.

Nordic Wellness kommer erbjuda ett nytt förmånligt erbjudande till alla årskortsinnehavare som presenteras inom kort.

Nordic Wellness

Läs mer om Nordic Wellness här.

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap.
Vill du bli partner – kontakta oss här.