Fameco förlänger

Partnerskapet fortsätter.

Vår huvudpartner Fameco har förlängt.
– För oss har ambitionen från allra första början varit att detta ska vara ett långsiktigt partnerskap och det känns glädjande att det är klart, säger Fredrik Schultz, VD hos Fameco.

Fameco klev in som huvudpartner 2021. Nu är det helt klart med en förlängning och fördjupning av partnerskapet.

– Vi vill göra resan mot toppen tillsammans med både IFK Göteborgs dam- och herrlag. Som partner till IFK Göteborg får vi en kombination av många positiva saker. För att lyfta några av dessa kan jag nämna synliggörandet av vårt varumärke, deltagande i det fantastiska arbete som utförs under parollen IFK Göteborg i Samhället och dessutom ett starkt och professionellt nätverk, säger Fredrik Schultz.

Jesper Gunnarsson, säljledare hos IFK Göteborg:

– Fameco är en aktiv huvudpartner som bidrar mycket i vårt starka partnernätverk. Det är glädjande för IFK Göteborg att förlängningen är på plats. Det är en tydlig signal på hur vi båda ser på partnerskapet och fortsättningen framåt – tillsammans.

Fameco AB är en global Full Service-leverantör av C-parts såsom bland annat fästelement. Famecos erbjudande innefattar utöver själva artiklarna även hjälp med engineering och skräddarsydda, marknadsledande logistiklösningar. Fameco är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Keller&Kalmbach.

– Att vi väljer att förlänga med IFK Göteborg är nog svar i sig om vad vi tycker om partnerskapet. Vi känner en stor stolthet och är väldigt nöjda med vårt huvudpartnerskap hos Blåvitt och vi ser fram emot att fördjupa det ännu mer framöver, säger Fredrik Schultz.