Svensk Brandkonsult tar steget upp

Mångåriga samarbetet fördjupas.

Svensk Brandkonsult och IFK Göteborg fördjupar och utökar partnersamarbetet.
– Vi tror på Blåvitt och är stolta över att vara en del av ett starkt nätverk, säger Fredrik Nertby, VD hos Svensk Brandkonsult.

Svensk Brandkonsult (SBK) är ett heltäckande serviceföretag inom aktivt och passivt brandskydd och säkerhet, som har samarbetat med och varit partner till IFK Göteborg i många år. Bland annat är det SBK som står bakom det brandskydd som finns på Kamratgården.

– Vi har en lång och tät historia med IFK Göteborg. Det känns väldigt bra att ta nya steg tillsammans. Vi erbjuder numera en helhetslösning för både brand och säkerhet och det är extra glädjande att just IFK Göteborg är en av de aktörer som vi levererar detta till, säger Fredrik Nertby, VD hos Svensk Brandkonsult.

SBK grundades 2014 och har i partnerskapet med IFK Göteborg bland annat fastnat för det starka varumärket på lokal, nationell och internationell nivå.

– Vi är stolta över att förknippas med och arbeta tillsammans med en förening som satsar på både dam- och herr-, pojk- och flickfotboll. Det samhällsengagemang som finns i och kring IFK Göteborg är en annan viktig del som gör skillnad och som lockar oss att ta ytterligare ett kliv som partner, säger Tobias Thomsen, Vice VD hos SBK.

Mike Sahlénius är säkerhetschef hos IFK Göteborg och en av de blåvita medarbetarna som har tätast kontakt med SBK.

– Det är en seriös och professionell aktör som levererar en helhetslösning till oss. Det är lockande för IFK Göteborg att hitta samarbeten i vårt partnernätverk och glädjande att vi gör det med en partner som satsar inom branschen, säger han.

Gabrielle Persson är ansvarig säljare hos IFK Göteborg.

– Att Svensk Brandkonsult både förlänger och utökar sitt partnerskap med IFK Göteborg visar den kraft som finns i vårt partnernätverk. Att vi från vår sida gör dem till vår officiella brand- och säkerhetsleverantör på Kamratgården säger mycket om den relation vi har till varandra, säger hon.