Är ni vår nästa förmånspartner?

Nytt koncept lanserat.

Flera företag har redan hoppat på vårt nya koncept och blivit Förmånspartner.
Nu öppnar vi upp för fler som vill nå ut till en lojal och engagerad målgrupp.

Under året har IFK Göteborg inlett ett omfattande samarbete med flera företag inom Hela stadens nätverk.
Som Förmånspartner får företagen unik möjlighet att informera om produkter och tjänster samtidigt som våra supportrar får förmånliga erbjudanden och rabatter.

– Våra supportrar är hjärtat i IFK Göteborg och vi vill hela tiden hitta nya sätt att belöna deras lojalitet, både de som har årskort och de som är medlemmar men också andra supportrar som på olika sätt stöttar Blåvitt. Genom att samarbeta med företagen i vårt starka partnernätverk hoppas vi kunna erbjuda något extra till våra supportrar samtidigt som vi stöttar näringslivet. En klassisk win-win med andra ord, säger Magnus Eriksson, kommersiell chef hos IFK Göteborg.

Det nya konceptet Förmånspartner omfattar flera branscher, inklusive restauranger, gym, klädbutiker, teknikföretag och andra tjänsteleverantörer. Supportrar kommer att kunna ta del av erbjudanden som rabatt på måltider, specialpriser på träningskort, rabatter på fotbollsutrustning och exklusiva erbjudanden på elektronik.

Några exempel på de erbjudanden som redan finns tillgängliga är 10% rabatt vid beställning av solceller hos Soolar och 20% rabatt på hela webbsortimentet hos Duni. Du hittar dessutom Blåvittservetter från Duni i Blåvittshopen och i Dunis webbsortiment.

Företagen som blir Förmånspartner kommer att nå ut brett till hundratusentals människor som följer IFK Göteborg i våra många olika kanaler.

Vill ditt företag se över möjligheten att bli Förmånspartner? Läs gärna igenom PDF:en och kontakta oss på partner@ifkgoteborg.se.