Unika ”Tobbe”-produkter i Blåvittshopen

Fem matcher och förhoppningsvis några mål – sedan är det aktiva karriären i den blåvita tröjan över för en av de stora i IFK Göteborgs historia.
Fredag 19 oktober släpps en exklusiv ”Tobbe-kollektion i Blåvittshopen.

4 november är det dags för årets sista hemmamatch för den här säsongen. Malmö FF kommer på besök. Det är också då vi ska tacka av Tobias Hysén efter en karriär i IFK Göteborg som få kan visa upp.
Exempelvis är de 144 mål (vi hoppas på några till) en siffra endast sex spelare överträffar i den 114-åriga historien.
Svensk mästare, cupvinnare, allsvensk skyttekung, Årets Ärkeängel är en del andra meriter sedan ”Tobbe” äntligen kom hem sommaren 2007.

För att hylla nummer 7 har det tagits fram ett antal produkter som är en hyllning till Tobias. Från och med fredag 19 oktober kan du exempelvis köpa t-shirts, halsduk, kaffekoppar och ölglas med tydliga kopplingar till en avslutare utöver det vanliga.

Till försäljning finns även en framtagen canvastavla som ”Tobbe” kommer signera unikt för varje köpare. Tavlan förbeställs under en begränsad period, 19-25 oktober, och levereras efter att den producerats och signerats. Du beställer ditt exemplar på plats i Blåvittshopen eller via e-handeln.

Köp dina ”Tobbe”-produkter här.