Dramatisk vändning gav tre poäng

2–0-underläget i halvtid vändes till 3–2 på övertid.
Det blev tre blåvita poäng i U21-Allsvenskan mot Utsikten efter stor dramatik på Ruddalen.

Med en 4–0-seger mot Elfsborg och serieledning i U21-Allsvenskan var det ett Blåvitt inne i en god trend som under onsdagseftermiddagen reste den inte särskilt långa sträckan till Ruddalen, där Utsikten väntade.

Den första halvleken var ett ställningskrig där vi var det laget som ägde bollen mest, men där Utsikten hade några fina lägen. I den 33:e minuten spräcktes dagens målnolla, då Utsiktens Lukas Johansson ordnade 1–0 till hemmalaget.
Bara ett par minuter innan halvtidsvilan var det dags igen, då Utsikten utökade sin ledning genom Diocounda Gory som nickade in 2–0.

I den andra halvleken var det ett mer offensivt Blåvitt som tryckte på för en reducering, som också kom när Erik Sorga ordnade 2–1 i den 60:e minuten.

Kvitteringen kom, även om den skulle dröja till den 85:e minuten. Den här gången genom Emil Salomonsson.

Dramatiken kulminerade sedan när Anton Kurochkin avgjorde matchen i den 93:e minuten, och ordnade tre blåvita poäng.

– Vi börjar helt okej, men tappar sedan i vårt presspel – vilket gör att Utsikten tar över mer. I andra halvlek kommer vi ut bättre och fortsätter hela vägen framåt efter vår kvittering. Givetvis starkt av killarna att vända på matchen och köra hela vägen in, säger Hannes Stiller.

Nästa match i U21-Allsvenskan spelar vi hemma på Kamratgården mot Öis.