Seger för U21 mot Skövde

Erik Sorgas och Hussein Carneils mål ledde till seger för U21 borta mot Skövde AIK.
– Väldigt skönt, säger Hannes Stiller.

Under tisdagseftermiddagen gick resan mot Södermalms IP för vårt U21-lag, där vi gästade Skövde AIK.

Matchinledningen lämnade för vår del mer att önska, och Skövde kunde redan i den fjärde minuten ta ledningen i matchen.
Men där och då vände matchbilden i blåvit favör, och ju längre in i halvleken vi kom desto mer tog vi över.

Trots flera kvalificerade chanser och stort spelövertag blev hemmalagets tidiga mål halvlekens enda.

– Vi inleder svagt där vi inte riktigt är påkopplade och släpper även in ett mål. Men därefter tar vi över helt och hållet.
Det enda som saknades var den där sista desperationen att hitta målet, säger Hannes Stiller.

I den andra halvleken fortsatte vi på samma spår – vilket gav resultat.

Efter 62 minuters spel kvitterades matchen efter att Erik Sorga hittat nätet för första gången i de blåvita färgerna.

Upphämtningen fullbordades i den 79:e minuten när Hussein Carneil tryckte in segermålet 2–1.

– Väldigt skönt att vi kan fortsätta trycka på framåt och till slut få utdelning på våra chanser. Vi gör två starka halvlekar och tar hem segern, vilket vi får vara nöjda med, säger Hannes Stiller.