Delad pott mot Ljungskile

Anton Kurochkins sena kvittering gav delad pott mot Ljungskile.

Under tisdagskvällen väntade träningsmatch för vårt U21-lag mot division 1-laget Ljungskile SK, som för dagen stod som hemmalag i Prioritet Serneke Arena.

Första halvleken var chansfattig åt båda håll och slutade mållös.

Ljungskile inledde den andra halvleken bäst och tog ledningen i matchen efter 48 spelade minuter. I den 82:a minuten höll sig Anton Kurochkin framme efter ett kombinationsspel med Kevin Larsson och kvitterade. Några fler mål blev det inte den här kvällen, och matchen slutade 1–1.

– Jag tycker vi förtjänar ett bättre resultat idag. Vi gör en svajig inledning men spelar upp oss och gör en stabil avslutning av matchen. Efter vår kvittering går vi för ett mål till, men tyvärr räckte det inte till. Det viktigaste idag var att flera spelare fick 90 minuter i sig och verkligen fick känna på det, säger tränaren William Lundin.

Så startade vi (4–2–3–1)
Elis Bishesari – Felix Eriksson, Filip Ambroz (ut 80 min), Adam Carlén, Alai Ghasem – Sebastian Eriksson (ut 46 min), Simon Thern (ut 46 min) – Johannes Selvén, Anton Kurochkin, Lucas Kåhed (ut 66 min) – Linus Carlstrand (ut 46 min).
Inbytta avbytare: Hampus Heed (in 46 min), Mohib Khalaf (in 46 min), Kevin Larsson (in 46 min), Melwin Berg (in 66 min), Noah Tolf (in 80 min).