Måndagskvällen på Ruddalen slutade i förlust för vårt U21-lag.
Slutresultatet skrevs till 3–2 i Utsiktens favör.

Ett ungt Blåvitt inledde matchen på Ruddalen bäst och kontrollerade spelet.
Men Utsikten var giftiga i kontringsspelet och sårade oss genom snabba omställningar.

Drygt 25 minuter in i matchen fick Utsikten en hörna som Ronald Mukiibi nådde högst på. Bollen i mål och underläge 0–1.

Efter målet öppnade spelet upp sig med chanser åt båda håll, ofta med Hussein Carneil som avslutare för vår del. Men avsluten var inte tillräckligt vassa, vilket höll oss borta från målprotokollet.

Istället var det Utsikten som skulle utöka sin ledning. Den här gången var det utlånade Linus Carlstrand som avslutade i mål efter en kontring, och fastställde därmed halvtidsresultatet.

Två byten i paus för vår del – Sebastian Eriksson och Oliver Thoresson ersattes av Noah Tolf och Mohib Khalaf.

Ett mer offensivt Blåvitt tryckte på och fortsatt med Hussein Carneil i en huvudroll, men även med Kevin Larsson som en av de mer framstående.

Med kvarten kvar kom dock nästa kalldusch när vi återigen tappade bollen på mitten och bjöd på ett omställningsläge, där Edin Hamidovic till slut kunde göra 3–0 för Utsikten.

Två snabba reduceringar av Hussein Carneil i slutminuterna såg dock till att snygga till siffrorna och det blev lite spänning, men närmare än så kom vi dessvärre inte.

– Vi börjar väldigt bra och har två frilägen inom de första 20 minuterna som vi borde förvaltat bättre. Sedan går vi ner i både tempo och kvalitet. Vi saknar kvaliteten för att dyrka upp deras låga försvarsspel och åker på väldigt mycket omställningar. Men en stor eloge till spelarna för att de fajtas hela vägen in och gör fina mål i slutet i jakt på en kvittering, säger William Lundin som ledde laget tillsammans med Lee Baxter, Fred Jähnke och Hjalmar Jonsson.

Vår startelva (4–3–3)

Lucas Samuelsson – Hampus Heed (ut 80 min), Bojan Petric, Johan Bångsbo, Anders Trondsen (ut 60 min) – Sebastian Eriksson (ut 45 min), Abundance Salaou, Oliver Thoresson (ut 45 min) – Kevin Larsson (ut 80 min), Astrit Selmani (ut 60 min), Hussein Carneil

Inbytta avbytare: Mohib Khalaf, Noah Tolf, Oliwer Brodin, Moussa Cissé (provspelare), Melwin Berg, Tim Edén.