Värva en vän!

Ett välfyllt Gamla Ullevi ger ett starkt IFK Göteborg. Tillsammans ska vi fylla läktarna och ge vår älskade förening den bästa starten på säsongen 2022. Nu kan du göra skillnad – värva en vän.

Gamla Ullevi är mer än vår hemmaarena. Det är en blåvit borg. Fylld till bredden av tusentals blåvita ger den våra spelare rysningar av välbehag och fyller våra motståndare av ängslan. Välfyllda läktare är betydelsefullt för föreningen och spelarna på planen. Vi behöver er hjälp för att lyckas. Folk drar folk. Att hänga med en kompis på match är ett av de bästa sättet att bli blåvit. Det vet vi alla.

Därför lanserar vi nu en värvningskampanj för att bli fler årskortsinnehavare. Vi hoppas att så många av våra befintliga årskortsinnehavare som möjligt hjälper till, så att vi blir många fler. Både du som värvar och den nya årskortsinnehavaren får fina erbjudanden – och har chans att vinna unika och exklusiva blåvita priser.

Allt du behöver göra är att dela denna länken och se till att din kompis fyller i ditt namn i rutan märkt med ”Orderkommentar/Värvare” när han eller hon köper sitt årskort.

Alla som värvar en annan blåvit till årskortsköp kommer att belönas. För varje person du värvar får du 100 kronor rabatt på ditt nästa årskortsköp. Ju fler vänner du lockar till ett årskortsköp, ju fler hundralappar får du.* Dessutom är både du och dina vänner med i våra exklusiva utlottningar.

Eller vad sägs om unika priser som matchanvända tröjor, se på en match från Tolvans Restaurang inklusive middag eller rundvandring på Gamla Ullevi?

Alla som köper årskort innan 28 februari får dessutom prova BlåvittPlay helt kostnadsfritt under 60 dagar. Detta gäller även befintliga årskortsinnehavare som köpt sitt årskort efter 31 december.

Sprid bilden. Sprid länken. Värva en vän.

*Varje årskortsinnehavare kan få maximalt 500 kronor i rabatt.