Vårens matcher släppta

Hemmapremiären släpptes för ett par veckor sedan.
Idag släpper vi biljetterna till resterande av vårens matcher.

Den allsvenska säsongen närmar sig med stormsteg. Om knappt tre veckor sparkar vi igång hemmapremiären mot IFK Värnamo. Därefter väntar fyra fotbollsfester på hemmaplan innan det är dags för allsvenskt uppehåll i juni. Idag släpper vi biljetterna till vårens hemmamatcher.

Hemmapremiär
IFK Göteborg – IFK Värnamo, söndag 3 april kl. 15.00, Gamla Ullevi

Vårsol och blå himmel. Fullsatta läktare. Tillsammans med Joel Alme, som spelar live på Gamla Ullevi för första gången sedan 2009, sjunger vi ”Snart skiner Poseidon” och välkomnar varandra till en ny allsvensk säsong. Detta är en match du inte vill missa.

Klassiskt stormöte – Göteborg vs. Stockholm
IFK Göteborg – Djurgårdens IF, onsdag 17 april kl. 19.00, Gamla Ullevi

Vi minns väl alla den där härliga oktoberkvällen förra hösten. 3-0 och en solklar blåvit seger. Se highlights från den matchen här. Nu står vi återigen på Gamla Ullevis gräsmatta och ser fram emot en härlig fotbollsfest mot det storsatsande laget från Stockholm.

Vi hedrar Bertil ”Bebben” Johansson
IFK Göteborg – Kalmar FF, måndag 2 maj kl. 19.00, Gamla Ullevi.

Förra året förlorade vi Bertil ”Bebben” Johansson och fick, på grund av publikrestriktioner, inte tillfälle att gemensamt hedra honom. Nu kan vi återigen fylla läktarna med tusentals blåvita och tillsammans hyllar vi Bebben, en av de största blåvita profilerna genom alla tider.

40-årsjubileum – UEFA-cupsegern 1982
IFK Göteborg – Varbergs Bois, söndag 15 maj kl. 17.30, Gamla Ullevi.

För 40 år sedan firade vi Uefaupseger i Hamburg. Vid denna match är hjältarna på plats igen och vi minns tillbaka på hur sött segern smakade.

Föreningsmatchen
IFK Göteborg – GIF Sundsvall, lördag 28 maj kl. 15.00, Gamla Ullevi.

Den perfekta matchen för familjer, föreningar och lag. Ett maxat evenemangsområde, roliga aktiviteter för stora och små samt skojiga överraskningar. Dessutom den sista matchen innan ett månadslångt uppehåll. Passa på att se allsvensk fotboll live!

Vi ses på Gamla Ullevi!