Våra mest flexibla årskort

För dig som själv vill bestämma vilka matcher du vill gå på och vart du vill sitta eller stå.

Flexkort, Flexkort Plus och Familjepotten. Tre flexibla alternativ för dig som vill ha fler valmöjligheter inför ditt matchbesök. 

Sitt- eller ståplats. Familjeläktaren eller Kommandobryggan. Med Flexkortet behöver du inte begränsa dig till en plats, utan kan byta sektion i stort sett valfritt inför varje match. Vi har två alternativ för dig som vill ha en flexibel lösning där du själv bestämmer vilka av matcher du vill gå på och vart du vill sitta eller stå.

För den blåvita familjen

För dig som vill gå med familjen och vill anpassa efter dina behov och ert schema är Familjepotten ett perfekt alternativ. För endast 1 000 kronor får du tio (10) biljetter som du kan plocka ut på Familjeläktaren vid de matcher ni har möjlighet att gå.*

Flexkort & Flexkort Plus

Med Flexkort Plus och Flexkort får du femton biljetter att fördela på Blåvitts hemmamatcher i Allsvenskan 2023. Jämfört med ett årskort där du har femton bestämda matcher och din fasta plats på arenan kan du med Flexkortet välja att använda flera pottbiljetter till en och samma match. Flexkortet passar extra bra för dig som vet att det finns matcher du inte kommer att kunna gå på eller som du vill gå med olika sällskap på olika matcher.

Fördelarna med Flexkortet är många:

  • Du får välja själv hur många flexbiljetter du vill använda till en specifik match**.
  • Du får välja var du vill sitta eller stå.
  • Flexkortet är inte personligt – du kan alltså dela det med flera personer.
  • Du kan byta plats och sektion från match till match.
  • Du får förköpsrätt till biljettssläpp.

Kontakta oss
Vid frågor eller funderingar, kontakta oss gärna via biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

 

Observera att det är ditt eget ansvar att boka biljetter i tid inför matcherna. Vi reserverar oss för slutförsäljning på såväl enskilda matcher som sektioner.

*Matcherna mot Malmö, Djurgården, AIK och Hammarby är ej bokningsbara för Familjepotten. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.

**Mot AIK och Malmö FF får du använda högst en pottbiljett. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.