Förlust efter sent avgörande

Tuff kväll på Gamla Ullevi.

Glädjen efter Gustaf Norlins kvittering blev kortvarig. Elfsborg avgjorde matchen på Gamla Ullevi efter ett sent 1–2-mål.

Den första halvleken gick inledningsvis i blåvita toner, men slutade ändå i ett 0–1-underläge, där Kolbeinn Thordarson fick ett mycket omtvistat gult kort och där även gästernas ledningsmål debatterades.

Vi kom dock ut bra i den andra halvleken och tryckte på för en kvittering. En kvittering som till slut kom efter att Gustaf Norlin forcerat in Astrit Selmanis inspel i den 76:e minuten.

Efter kvitteringen var det mycket som talade för en poäng, eller till och med mer än så. Men bara sex minuter senare kontrade Elfsborgs Alexander Bernhardsson in 1–2. Ett resultat som stod sig matchen ut.