Matchabonnemang

Nu kan du smidigt och prisvärt prenumerera på matchbiljetter till IFK Göteborgs allsvenska hemmamatcher!

Precis som när du prenumererar på film, musik eller ljudböcker kan du nu abonnera på matchbiljetter till IFK Göteborgs hemmamatcher i Allsvenskan. Ett matchabonnemang passar dig som inte har möjlighet att besöka varje match, men som ändå vill stötta Blåvitt på plats – när det passar dig.

Med ett matchabonnemang får du en biljett per månad att nyttja på Blåvitts hemmamatcher i Allsvenskan 2023. Du har en låg och månatlig kostnad (från 99 kr/månad) och får förtur till att boka din plats samt köpa till biljetter till vänner och familj. Om du inte hämtar ut din biljett en månad, så byggs potten på. Det vill säga att om du inte hämtar ut någon biljett under föregående månad, har du två pottbiljetter att tillgå på ditt konto månaden efter.

Observera att det är ditt eget ansvar att boka biljetter i tid inför matcherna. Vi reserverar oss för slutförsäljning på såväl enskilda matcher som sektioner.

Vid utvalda matcher under säsongen finns en uttagsbegränsning om högst två (2) biljetter per match. Vid övriga matcher kan du ta ut så många biljetter du önskar. Eventuella begränsningar syns i bokningsflödet för den enskilda matchen. 

Fördelarna med ett matchabonnemang är många:

 • Ett flexibelt, prisvärt och smidigt sätt att följa IFK Göteborg.
 • Ett abonnemang är billigare än lösbiljetter.
 • Du får förköpsrätt till biljettsläpp.
 • Samma förmåner som ordinarie årskortsinnehavare.

Våra abonnemang

 

 • Abonnemang: Nedre ståplats – 99 kr/månad
  En (1) biljett per månad på Nedre Ståplats (sektion G-I).

 

 • Abonnemang: Nedre Ståplats / Kortsida – 159 kr/månad
  En (1) biljett per månad på Nedre Ståplats (sektion G-I) eller kortsida (sektion B-P).

 

 • Abonnemang: Nedre Ståplats / Kortsida – 299 kr/månad
  Två (2) biljetter per månad på Nedre Ståplats (sektion G-I) eller kortsida (sektion B-P).

 

Såhär funkar det
 1. Teckna önskat matchabonnemang på ifkgoteborg.ebiljett.nu.
 2. Abonnemangskostnaden dras månatligen via Klarna.
  Kostnaden dras samma datum som du tecknade dig för ditt abonnemang. Om du önskar ett annat datum, kontakta oss via biljetter@ifkgoteborg.se.
 3. Varje månad, efter genomförd debitering, laddas en pottbiljett på ditt konto på ifkgoteborg.ebiljett.nu.
 4. När du önskar hämta ut en matchbiljett, logga in på ifkgoteborg.ebiljett.nu och boka en biljett till den önskade matchen.
 5. Efter genomförd bokning skickas biljetten till dig via mejl samt laddas på ditt konto på ifkgoteborg.ebiljett.nu.
 6. Om du inte hämtat ut någon biljett under en månad byggs potten på. Det vill säga,  om du inte hämtat ut någon biljett under föregående månad, har du två pottbiljetter att tillgå på ditt konto månaden efter.

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Frågor & Svar - Biljetter
Biljetter & Bokning

När kan jag börja boka biljetter till matcherna?
Så snart matcherna släpps till försäljning kan du börja boka dina platser. Som abonnemangsinnehavare har du alltid förtur och får ett mejl med en förköpslänk inför respektive biljettsläpp.

När kan jag senast boka en biljett till matchen?
Du kan boka biljett till matchen så länge det finns platser kvar på den sektion som ditt abonnemang är giltigt för. Observera att det är ditt eget ansvar att boka biljetter i tid inför matcherna. Vi reserverar oss för slutförsäljning på såväl enskilda matcher som sektioner.

Väljer jag plats när jag bokar?
Ja, om du har ett abonnemang med tillgång till sittplats på kortsida (Mellan eller Stora) väljer du själv en plats vid bokning.

Om du har ett abonnemang med tillgång till nedre ståplats (Lilla) behöver du inte boka en specifik plats, utan endast en biljett på sektionen då den är onumrerad.

Vad händer om jag inte plockar ut någon biljett under en månad?
Om du inte hämtar ut din biljett en månad, så byggs potten på. Det vill säga att om du inte hämtar ut någon biljett under föregående månad, har du två pottbiljetter att tillgå på ditt konto månaden efter.

Kan jag spara pottbiljetter från en säsong till en annan?
Nej, det kan du inte göra. Dina pottbiljetter ska användas till och med sista allsvenska hemmamatchen under innevarande säsong. Eventuella kvarvarande pottbiljetter makuleras därefter. Debiteringar efter sista hemmamatchen under säsongen 2023 genererar istället biljetter inför kommande säsong.

Kan jag ha fler än ett (1) abonnemang kopplat till mitt konto?
Ja, du kan ha fler än ett abonnemang. Du får samma antal pottbiljetter varje månad som du har aktiva abonnemang.

Frågor & Svar - Debitering
Debitering

Hur ofta och när debiteras jag?
Du debiteras en gång per månad året om. Datumet som debiteringen genomförs är detsamma som när du tecknar dig för ditt abonnemang. Om du exempelvis startar ditt abonnemang den fjärde i månaden kommer debitering att genomföras den fjärde varje månad därefter.

Debiteras jag även under säsongsuppehåll?
Ja, du debiteras under årets alla månader. I samband med varje debitering genereras det en pottbiljett som du kan använda under kommande säsong.

Frågor & Svar - Bindningstid & Uppsägning
Bindningstid & Uppsägning

Hur lång bindningstid har jag?
Bindningstiden för ditt abonnemang är tre (3) månader. Därefter kan du säga upp ditt abonnemang när som helst. Efter avslutat abonnemang ligger dina sparade pottbiljetter kvar max sex (6) månader, därefter makuleras de. Observera att pottbiljetterna måste användas under innevarande säsong. 

Jag vill säga upp mitt abonnemang. Hur gör jag?
Du kan säga upp ditt abonnemang på Mina Sidor på ifkgoteborg.ebiljett.nu. Observera att du har tre (3) månaders bindningstid från tecknandet av ditt abonnemang. Därefter kan du säga upp ditt abonnemang när du vill.

Kan jag använda mina sparade pottbiljetter även om jag sagt upp mitt abonnemang?
Efter avslutat abonnemang ligger dina pottbiljetter kvar max sex (6) månader, därefter makuleras de. Observera att pottbiljetterna måste användas under innevarande säsong. 

 

Villkor

Alla biljettköpare, årskorts- och abonnemangsinnehavare godkänner i samband med sitt köp våra villkor.

Utöver ovan villkor gäller även följande för dig som har ett matchabonnemang:

 • Månadskostnaden kan komma att förändras från en säsong till en annan. Detta meddelas abonnenten minst två (2) månader innan genomförande.
 • Vid ett eventuellt arenabyte kan inte pottbiljetter nyttjas i de fall försäljningen går över i ett annat biljettsystem.
 • Produkten “Matchabonnemang” är en ny tjänst och fler instruktioner samt funktioner kan tillkomma löpande under året i samband med den utveckling som sker tillsammans med vår biljettleverantör AXS. Abonnenten meddelas alltid vid eventuella ändringar.
 • Observera att det är ditt eget ansvar att boka biljetter i tid inför matcherna. Vi reserverar oss för slutförsäljning på såväl enskilda matcher som sektioner.
 • Vid utvalda matcher under säsongen finns en uttagsbegränsning om högst två (2) biljetter per match. Vid övriga matcher kan du ta ut så många biljetter du önskar. Eventuella begränsningar syns i bokningsflödet för den enskilda matchen. 
Kontakta oss

Svaren på de vanligaste frågorna finns under flikarna “Frågor och Svar” ovan.

Om du saknar svar på din fråga eller har andra funderingar, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.