Loge på Gamla Ullevi

IFK Göteborg kan inför säsongen 2018 erbjuda 16 stycken loger på Gamla Ullevi. Logerna kan bokas för en eller två säsonger i taget.

Här får ert sällskap möjligheten att avnjuta IFK Göteborgs allsvenska hemmamatcher i en privat loge. Detta är det perfekta valet för er som vill sitta på arenans bästa sittplatser med närhet till bekvämligheter såsom egen logebar och buffé (det senare är tillval). Under våra hemmamatcher exponerar vi även ert företags logotyp på arenans LED-band.

Konferens på matchdag

När IFK Göteborg spelar vardagsmatcher har ni möjlighet att använda er loge som konferensrum. Ta chansen att ladda upp inför matchen på bästa sätt tillsammans med kunder och kollegor.

Gamla Ullevis bästa sittplatser

På arenan sitter ni på vadderade och väderskyddade säten i direkt anslutning till er loge. Ni kommer att kunna känna närheten till spelarna och höra hur snacket går på planen.

God mat i gott sällskap

För bästa upplevelse anländer ni med fördel i lagom tid innan matchen och njuter av en middag tillsammans med era gäster. Ni har även tillgång till en egen logebar och buffé (tillval).

Kontakta oss idag så berättar vi mer.

JesperGunnarsson

SäljledareFöretag/partnersTelefon: 031-703 73 14jesper.gunnarsson@ifkgoteborg.se

AnnaLandberg

Marknads- och ledningskoordinatorTelefon: 031-703 73 05anna.landberg@ifkgoteborg.se