Förlust mot Örebro

ÖSK tog ledningen efter en och en halv minut. Vi skapade många lägen och gjorde två mål som blev bortdömda. Det blev 0–1.

Det blev mål direkt. Redan efter 88 sekunder. Det var Örebro som gjorde det. Vi hade inte hunnit ha bollen under kontroll innan Nahir Besara sköt in ledningsmålet för gästerna.

Kvitteringschanser kom. Som Giorgis stenhårda frispark i femte minuten och Pakas dubbelchans i åttonde. Kvitteringen kom också men dömdes bort. På en hörna i nionde minuten tyckte den assisterande domaren att Jakob Johansson obstruerade målvakten när bollen gick in i mål.

I den 19:e minuten hade vi inte heller domslutet med oss. Då fälldes Pontus Wernbloom i Örebros straffområde men domaren vinkade avvärjande. Ingen straffspark.

I 42:a hade vi ännu en gång bollen inne. Pontus Wernbloom avslutade kyligt men domaren blåste för offside.

Vi skapade fler chanser. I 70:e smällde Emil Holm till en kontrollerad volley från en position utanför straffområdet, men Oscar Jansson i ÖSK-målet räddade i sista sekund. Vi fick en ribbträff också på tilläggstid. Men inget mål den gången heller.

På söndag väntar den mycket viktiga matchen mot Helsingborg på Olympia.