Seger mot Östersund

Robin Söder och Giannis Anestis fick avsluta sina blåvita karriären med tre poäng.
Matchen mot Östersunds FK slutade i en 4-0-seger.

Matchen var bara två minuter gammal när Oscar Wendt och Tobias Sana spelade sig loss på vänsterkanten, varpå den förstnämnde skarvade in bollen till en framrusande Marcus Berg – och 1-0 var ett faktum.

Drygt 20 minuter senare var det Marcus själv som stod för förarbetet.
Den här gången letade sig bollen fram till Tobias Sana som enkelt kunde placera in utökningen.

Även tidigt i den andra halvleken skulle Marcus Berg vara inblandad i ännu ett mål.
Hosam Aiesh tempoväxlade på sin högerkant, tog sig förbi sin försvarare, och fick in en boll i straffområdet utefter marken. En boll som Marcus Berg snappade upp och förvaltade på bästa sätt – inte helt olikt matchens första mål.

Innan slutsignalen utökades vår ledning på nytt, den här gången genom ett självmål.

Efter matchen fick både Robin Söder och Giannis Anestis ta emot publikens hyllningar, som tack för sina insatser i Blåvitt.

– Det var fint, känslosamt och värdigt. Detta är en barndomsdröm som man inte ville skulle ta slut. Skulle karriären ta slut här så är jag jättenöjd med allt jag fått uppleva i den blåvita tröjan, sa en rörd Robin Söder efter matchen.