Matchen mot AIK flyttas till Ullevi

På måndag är det dags för nästa hemmamatch, denna gång mot laget från Solna. Efter dagens gräsinspektion fattades beslut om att även måndagens match ska spelas på Ullevi. Kommande matcher därefter kommer spelas på Gamla Ullevi.

– Som vi meddelat under hela denna processen hade vi önskat att starta säsongen på vår hemarena. Nu har det gått bra för oss på Ullevi vilket öppnar upp för en större förståelse bland våra årskortsinnehavare och biljettköpare som i de flesta fall har haft en riktigt bra matchupplevelse. Men, utmaningarna är många för att vi ska kunna leverera enligt de koncept och löften vi har sålt in under försäsong i form av sittplatser, läktarkoncept m.m. Nu verkar detta vara sista matchen innan vi kan återvända till Gamla Ullevi och vi hoppas att Göteborg går man ur huse för att se denna klassiska sammandrabbning på Ullevi, säger Max Markusson, klubbdirektör IFK Göteborg.

Mer information kring vad som gäller för årskortsinnehavare och befintliga biljettköpare kommer inom kort. Biljettförsäljningen på Ullevi öppnar under kvällen på ticketmaster.se.