Stängda träningar även 2019

Precis som ifjol önskar Poya Asbaghi att första timmen stänga de två sista träningarna inför match.
– Återigen är det stöd våra supportrar ger oss världsbäst, återigen gör vi det här för att optimera möjligheten att vinna matcher, säger IFK Göteborgs tränare.

Kommande söndag startar tävlingssäsongen för IFK Göteborg med bortamatch i cupen mot division 1-laget Nyköpings BIS. Likt 2018 önskar Poya Asbaghi att truppen kan förbereda sig utan att avslöja några hemligheter för kommande motstånd.

– Precis som förra året säger jag inte att de kommer att innebära att vi vinner alla matcher. Däremot måste vi skruva på allt och åtminstone ge oss bästa möjliga förutsättningar. Bland annat genom att förbereda oss som vi önskar och inte ge de lag vi möter information som vi kan undvika, säger Poya och fortsätter:

– Vi upplevde en enorm respekt för vårt ställningstagande 2018 – från såväl supportrar som media – och önskar ödmjukt samma förståelse den här säsongen. Sedan hoppas vi självklart, som 2018, att det kommer tillfälle då vi kommer att öppna upp fullt ut även dagen före match.

IFK Göteborgs tränare vill dessutom passa på att rikta ett tack till de änglar som tog sig/fanns på plats för att se träningsmatchen under lägret i Portugal.
– Det var uppemot ett 50-tal som närvarade. Fantastiskt.

IFK Göteborg tränar fredag och lördag inför avresan till söndagens match mot Nyköping och önskar sålunda att ha stängda träningar första timmen båda dagarna.

Fredag är det träning på Valhalla 10.30 och öppet från 11.30. Lördag gäller samma tider på Bravida Arena.