Agge inför landslagslägret

Fredag 3 januari flyger August Erlingmark, Kristopher Da Graca och Robin Söder iväg på herrlandslagets vinterturné. Under julledigheten har trion hållit igång och förberett sig i Prioritet Serneke Arena.

Januari och dags för herrlandslagets årliga vinterturné. IFK Göteborg fick med tre spelare i truppen i form av försvararen Kristopher Da Graca, mittfältaren August Erlingmark och anfallaren Robin Söder.

– Det har varit mycket träning sedan jag fick beskedet om att jag var uttagen. Vi är några stycken som kör med Fredrik Larsson (sjukgymnast) som drillar oss på ett bra sätt. Det är hyfsad form, säger August Erlingmark.

Under landslagssamlingen i Qatar väntar två träningsmatcher mot Moldavien 9 januari och Kosovo 12 januari.

– Det ska bli spännande att se hur landslagsledningen är och lära känna dem. Det är många duktiga spelare som är med och många av de har jag spelat med i U21-landslaget eller som är härifrån stan. Jag har höga förhoppningar, det ska bli kul. Hoppas att jag håller en bra nivå och en bra form, säger Erlingmark som även ser fram emot det nya året och säsongen 2020 i Blåvitt:

– Det var ett tag sedan nu och man vet om att det är ett tag kvar tills det är dags igen. Jag längtar och det går fortare än man tänker att det ska gå. Vi får se till att förbereda oss bra inför säsongen. Med den truppen vi har nu och med tränarna vi har tror jag det kommer att bli ett bra.

I spelaren ovan ser du hela intervjun med August Erlingmark.